"Når urettt blir rett, blir motstand en plikt!"

Monday 18 February 2008

Nasjonalister er farlige..

Det er ikke uten grunn at den nasjonale bevegelsen ses på som en trussel mot den makthaverne og den rådende ordning. Ikke på grunn av at den norske nasjonale bevegelsen er spesielt militant av seg eller har noen imponerende folkelig støtte. Nei, det er noe helt annet som gjør nasjonalister farlige, nemlig stoltheten. Nasjonalister er klar over, og stolte over, at de bygger sin identitet på sin kulturelle arv.
Et menneske som bygger sin identitet på arv behøver ikke å skape sin identitet gjennom konsum, noe som gjør han til en langt større motstandskraft mot kapitalismens propaganda enn den gråe massen. De krefter som styrer dagens Norge vil ha lydige borgere og forbrukere og hvert menneske de mister kontroll over er en alvorlig trussel mot deres interesser.
Hvem vet hva mennesker bruker sin tid, energi og sine penger på istedenfor et overdrevet forbruk?
Det er ikke bare nasjonalister som er farlige, alle stolte mennesker er et problem. Et menneske som bygger sin identitet på noe annet et forbruksmønster er en trussel gjennom den stolthet personen besitter som innehaver av en ikke-kommersiell identitet. I dagens samfunn hylles fleksibilitet og det å tilpasse seg raskt, men et stolt menneske vegrer seg for å passe inn i malen og går gjerne på sin egen sti, dem vet hva som er rett og handler deretter og nekter å kjøpe andres ferdigproduserte moral. Hvert menneske som står rakrygget opp for sin overbevisning frigjør også andre mennesker fra sosiale tvangstrøyer, og til slutt forvandles kanskje en nasjon av slaver seg til en nasjon av menn og kvinner..

Så vær stolt!

No comments: